Ruimte en Veiligheid - Advisering en detachering voor de gemeentelijke overheid - 

 

 

Ruimte en Veiligheid
- Advisering en detachering voor de gemeentelijke overheid -

 

 

 

 

 

 

 

Wat maakt ons uniek?

Onze medewerkers! Wij zijn ervan overtuigd dat alles draait om de kennis en kunde van onze medewerkers, zij staan bij ons centraal. Wij werken vanuit de bedoeling en vinden dat een detacheringsbureau gebouwd moet zijn rondom de medewerker. Wat wil je ontwikkelen? Welke opdrachten passen bij je? Wat kan jij bijdragen?
Detachering is dé combinatie tussen vast en flex. Je komt namelijk bij ons in vaste dienst, maar je werkt op detacheringsbasis bij diverse gemeenten. Je kan naar eigen inzicht je werk uitvoeren, voor iedere opdracht word je opnieuw uitgedaagd, ervaar je vrijheid en draag je bij aan het succes van onze organisatie en die van de gemeente. Omdat jij en je collega's vaak voor verschillende opdrachtgevers werken, werk je niet altijd met alle collega's samen, echter doet dit geen afbreuk aan de gezelligheid en saamhorigheid binnen ons team. Vanaf dag 1 ben je onderdeel van ons hechte team. In het kort kan je onze bedrijfscultuur omschrijven als professioneel en gezellig.

Onze deskundigheid, betrokkenheid, praktische instelling en werken vanuit de bedoeling resulteert in tevredenheid bij zowel opdrachtgever als medewerker. Onze medewerkers van ons Werving & Selectie team werken inmiddels al 15 jaar met en voor de gemeentelijke overheid en weten daardoor precies wat de vraag is en wat de ontwikkeling op de arbeidsmarkt is. Om zo goed mogelijk in te spelen op de vraag en de ontwikkeling van onze medewerkers houden wij onze focus op de domeinen Ruimte en Veiligheid. 

Ruimte

Ruimte en omgeving zijn continue in ontwikkeling. De ontwikkeling naar een duurzamere samenleving en het streven naar maatschappelijke doelen. Hiervoor worden ruimtelijk beleid en plannen opgesteld en uitgevoerd, worden omgevingsvergunningen verleend en is er toezicht op de omgeving.
Onze adviseurs op het gebied van Ruimte zijn breed inzetbaar en werken op een integrale en samenhangende wijze voor de gemeentelijke overheid en helpen met het realiseren van gemeentelijke ambities.
Onze medewerkers zijn innovatief, uitnodigend, denken in mogelijkheden en stellen zich open op.
Lees meer

 

Veiligheid

Samen met de gemeente voeren wij de regie op de openbare orde en veiligheid. Thema's waar wij ons op focussen, zijn: handhaving, ondermijning, zorg en veiligheid, jeugdaanpak, persoonsgerichte aanpak. Omdat wij van buiten naar binnen werken, staan we dicht bij de uitvoering en kunnen we zo ook de vertaling maken naar strategisch niveau. Wij hebben ervaring met zowel een signalerende als een adviserende rol. Wij zijn sterk in integrale samenwerkingsverbanden en het adviseren van burgemeesters, portefeuillehouders en gemeentesecretarissen. Daarnaast zorgen onze beleidsprofessionals dat de maatregelen beleidsmatig worden geïmplementeerd.
Lees meer

Vacatures

Gemeente regio Gorinchem (en vanuit huis)
diverse gemeenten Utrecht (en vanuit huis)
diverse gemeenten Zuid- Holland (en vanuit huis)
diverse gemeenten Zuid- Holland, Utrecht (en vanuit huis)

Wervingsproces

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Let op: solliciteren is niet mogelijk via onderstaand contactformulier.

Inloggen

Osupport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.