Samenwerking met Zzp'ers

Naast ons vaste team van medewerkers werken we ook graag samen met Zzp'ers. In een samenwerking met Zzp'ers zijn wij net zo kritisch als met een vaste medewerker.
Wij streven naar een samenwerking op langere termijn, persoonlijk contact is hierin het sleutelwoord. Uiteraard zijn wij goed op de hoogte van de (fiscale) wet- en regelgeving rondom het doorlenen van Zzp'ers.

Wet DBA
Samen zijn we verantwoordelijk om schijnzelfstandigheid tegen te gaan. Wij werken met een goedgekeurde modelovereenkomst van de Belastingdienst en zorgen hierdoor dat er geen sprake is van loondienst. Uiteraard werken wij ook volgens de bepalingen uit de modelovereenkomst. Een andere optie is Zzp via payroll.

Zzp via payroll
Als Zzp'er aan de slag via Osupport, dan werk je volledig zelfstandig maar je hebt meer financiële zekerheid. Je behoudt vrijheid en bepaalt zelf jouw opdracht, werktijden en het uurtarief. Via payroll heb je meer financiële en juridische zekerheid.  
De voordelen op een rijtje:
- Je regelt zelf je opdrachten
- Je maakt zelf afspraken over werken en uurtarief
- op basis van de gewerkte uren betalen wij aan Zzp'er en regelen wij de facturatie richting de opdrachtgever.

ZZP'er Frank - casemanager Wabo
Ik heb inmiddels via Osupport een aantal opdrachten gekregen. Mijn ervaringen met Osupport zijn fantastisch. Het zijn ontzettend aardige en professionele mensen. De lijntjes met de medewerksters, in het bijzonder Leonie en Marleen zijn altijd kort wat ik erg prettig vind werken. Zij staan altijd klaar voor je, in goede maar ook in de minder goede tijden. Een bureau waar ik altijd met plezier zaken mee doe en dat ook zeker wil en zal blijven doen”.   

Inloggen

Osupport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.