Ons team

Sterk in omgeving, wijken en veiligheid!  Ons logo is een woordmerk waarbij de letter ‘O’ in perspectief is gezet. Perspectief in de zin van blik op de toekomst maar ook in de zin van kijkrichting vanuit diverse disciplines en partijen die gezamenlijk moeten staan voor een gemeenschappelijk gedragen perspectief. De 'O' staat ook voor een samengesteld logo. De twee bogen die symbool staan voor veiligheid en ruimte bij OSUPPORT en voor zorg en maatschappelijke betrokkenheid biTWOP. Beide specialistische bureaus, maar samen ook in staat domeinoverstijgende thema's op te pakken.

In 2007 is Osupport opgericht op een zolderkamer door de directeur Charles Snijders. Al snel startte de eerste medewerkers die samen de kijk op detachering van Charles verder wilde ontwikkelingen, professionals die daadwerkelijk een verschil willen maken en met veel kennis en plezier werken binnen de gemeentelijke overheid. Dat blijkt in de praktijk uit afwisselende uitdagende opdrachten gecombineerd met veel gezelligheid onderling. Wij hebben regelmatig uitjes, zoals weekendje Antwerpen, etentjes en diverse activiteiten. Ook blijven we via onze Whatsapp groep met elkaar in verbinding, waar we zowel serieuze als grappige dingen met elkaar delen. De zolder is al snel ingeruild voor een mooi kantoor in Ridderkerk. Hier werken al ruim 15 jaar onze twee HR managers (Marleen & Leonie). Dat het gezellig is op kantoor blijkt uit het feit dat collega’s ervoor kiezen om regelmatig bij ons op kantoor te komen werken. 

Onze medewerkers maken ons uniek! Wij zijn ervan overtuigd dat alles draait om de kennis en kunde van onze medewerkers, zij staan bij ons centraal. Bij ons krijg je vrijheid en is er ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij verder ontwikkelt en blijft groeien. Onze professionals werken van buiten naar binnen, zo staan we dicht bij de uitvoering en kunnen we ook een vertaling maken naar strategisch niveau.
De diensten die wij aanbieden, zijn: advisering & detachering en werving & selectie. 

Je werkt bij Osupport als je:

  • naar eigen inzicht je werkt wilt uitvoeren
  • graag wordt uitgedaagd
  • houdt van gezelligheid
  • open en eerlijk communiceert
  • geniet van een gevoel van verantwoordelijkheid
  • houdt van vrijheid en afwisseling
  • positief en enthousiast bent
  • een uitgebreide interesse hebt en leergierig bent


Hieronder een aantal collega’s aan het woord. Bij ons is iedereen welkom voor een bakkie koffie en een waardevol gesprek! 

Inloggen

Osupport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.