Veiligheid

Samen met de gemeente voeren wij de regie op de openbare orde en veiligheid. Wij zetten ons in op verschillende onderwerpen van het integrale veiligheidsplan.
Onze adviseurs zorgen voor een goede afstemming tussen verschillende partijen (in- en extern) en hebben ervaring met het voeren van regie. Omdat wij van buiten naar binnen werken, staan we dicht bij de uitvoering en kunnen we zo ook de vertaling maken naar strategisch niveau. Wij hebben ervaring met zowel een signalerende als een adviserende rol. Wij zijn sterk in integrale samenwerkingsverbanden en het adviseren van burgemeesters, portefeuillehouders en gemeentesecretarissen. 
Tevens hebben wij professionals die zorgen dat de maatregelen beleidsmatig worden geïmplementeerd.

Onze medewerkers kunnen worden ingezet op basis van detachering. Tevens hebben onze professionals ervaring om hun kennis en expertise te bundelen en deze in te zetten voor diverse adviesopdrachten. De thema's waar wij sterk in zijn, zijn: handhaving, ondermijning, zorg en veiligheid, jeugdaanpak, persoonsgerichte aanpak.

Ons team bestaat uit:
Interim directeur Openbare Orde en Veiligheid
Strategisch adviseurs Zorg en Veiligheid
Procesregisseurs 
Regisseurs Handhaving
Beleidsmedewerkers Openbare Orde en Veiligheid
Analist Ondermijning

Adviesopdrachten:
De ideale handhavingsdienst 
​Het opzetten en coördineren van wijkacties
Het opstellen van ondermijningsbeelden

Binnen het domein Veiligheid werkt Saskia als Strategisch Beleidsadviseur. Zij heeft contact met partijen zoals de brandweer, politie, veiligheidsregio’s, inwoners en andere domeinen binnen diverse gemeenten. Dit maakt haar functie ontzettend dynamisch. 

Inloggen

Osupport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.